50 år og en passion for fotografering og natur, så alt den sparsommeAS8I1888

fritid jeg har bruges hvis det er muligt på min hobby 🙂 jeg fotograferer – helst som projekter eller sætter mig som regel et mål eller går efter noget specielt, da det giver mig et mål med min fotografering.. hvilket jeg syntes er sjovest.. også prøver jeg at sætte mig ind i hvad det er jeg gerne vil fotografere..

 

Har dog lavet lidt kommercielt en gang imellem, som udstilling i DGI byen af mine gymnaster ind action, lavet et par infoplakater til naturområdet ved gundsømagle sø.. et par PHD afhandlinger fra institut for idræt er også beklædt med mine billeder….så mine billeder er brugt til lidt forskælligt, hvilket jeg syntes er meget sjovt..

Har som et tilbud til dem som spørg en gang imellem om de må købe et af mine billeder lavet en lille “butik” her på siden. men finder du ikke det du skal bruge så kontakt mig, jeg har pænt mange billeder i arkiv.

Du skal være meget velkommen at kontakte mig, hvis der er noget du vil spørge om 🙂 og hvis du vil købe print eller billeder af mig, kan du kikke lidt her

Bedste hilsner

 

 

.: KONTAKT MIG

3 + 13 =

.: SE LIDT HISTORIER FRA MINE FOTO TURE

My Page

My Page

My Page

My Page

.: FINE ART PRINT, køb dem direkte via hjemmesiden eller kontakt mig via kontaktformularen.

.: FLICKR

Du vil også kunne se nogle af mine billeder på Flickr, hvilket er et fint sted at få inspiration, da der er mange andre fotografer, tryk på billedet og hop ind og kik på min flickr konto.

.: 500Px,

Er et super online Fotograf Community, altså et sted hvoir man kan få vurderet sine bilelder, sammen med 1 milion andre fotografer, man kan følge fotografer man syntes er spændende, og bare blive top inspireret! Klik på billedet og hop ind på min 500px Side.

.: VIMEO

Videofilm, syntes jeg jo er sjovt en gang imellem, på min Vimeo Side, kan du se nogle af de små film , jeg har lavet.. så klik på billedet.