AT SE PÅ BILLEDERNE ER VIGTIGT!

At have billeder hængende på sin væg af det som man kan lide , er vel ganske naturligt for os alle, jeg printer rigtig mange af mine billeder, også bare for at se dem på print, hvilket er en helt anden oplevelse end at kikke på dem på en computer, tablet eller tv skærm – derfor er jeg også extra glad når der er en , der en gang imellem spørg om de kan købe mine billeder.. og ja selvfølgelig kan “man” det!

Alle mine billeder her på hjemmesiden er taget med Canon High end kamera og objektiver, således er det de færreste der ikke ville kunne gøre sig på print – jeg har muligheden for print fra dag til dag, samt oplæbning på Foamboard i 5mm tykkelse i A4,A3 og A2 format – så kunne du tænke dig at købe et af mine billeder på print, er priserne som skitseret i tabellen herunder og ja, det kan man selvfølgelig gøre på diverse “online” sider til en billigere pris, men der skal man også være sikker på kvaliteten er iorden, det garanterer jeg den er, når du køber et af mine billeder på print – både print, papir og opklæbning er iorden når du køber mine billeder!

HVORDAN GØR JEG HVIS JEG GERNE VIL KØBE ET PRINT AF DIG?

FRA MIT GALLERI:

Du finder det billede du gerne vil have printet, også kontakter du mig via min kontakt form , i bemærkningerne skriver du hvilket billede det er og det skal klæbes op også skal jeg vende tilbage med en pris, såfremt du køber flere finder vi nok udaf noget – fragt til din bopæl kommer så oven i printprisen, hvis det skal fremsendes! så priserne kan du se herunder for print og opklæbning.

Alle priser i Danske kroner. Og der forventes betaling inden ordren sættes igang!

FRA FINE ART PRINT SHOPPEN:

Her finder du bare det billede, som du syntes falder i din smag, der er kælet lidt mere for billedet, og de billeder i Shoppen, er allerede oppe og hænge – mange steder og de gør sig rigtig godt enten på en Skumopklæbning eller i en ramme, så her går du bare ind og bestiller. ( du kan se dem på forsiden eller nederst på denne side)

Logo2015_KPSort