Helt fantastisk oplevelse, som jeg har arbejdet på nogle år nu, men ikke rigtig fået til at passe, og at jeg så i år – skulle have tiden og ikke mindst heldet med mig, at finde fjeldræven eller som den også hedder POLAR FOX, på Dovre Fjeldet i Trøndelag Norge – var helt fantastisk

Fjeldræven, har i mange år være truet og et fantastiks stykke arbejde fra NTNU i Norge, har gjort at den nu er at finde i den Norske natur igen, i år har det været helt utroligt og at jeg finder en lille familie med 3 unger, gjorde dagene på Dovre til noget helt specielt, da jeg satte mig stille ned og ventede, kunne de nysgerrige unger ikke holde sig væk, og skulle se hvad jeg var for en fætter.. hvilket gav mig en utrolig mulighed for at tage nogle af de billeder her… eller du kan læse en lille billedhistorie på 55north.photo